Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —


— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Traiding "hjørnet"
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
bernhard
Golden Member
Members
Level 0
Forum Posts: 44
Member Since:
11. Nov 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
1
25. Jan 2018 - 13:29
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost

Selv om vi driver hovedsaklig med fundamental investering er det lov å også benytte de muligheten som måtte dukke opp med kortsiktig kjøp/salg av aksjer også.

Jeg vil her skrive litt om daytraiding for de som måtte være interesserte i dette:
Jeg personlig driver hovedsaklig bare med daytraiding av aksjer både i Norge, Sverige og USA hovedsaklig 1-3 dager. Jeg har oppfaget at der kan være enorme muligheter for kortsiktig gevinst om man har mulighet til å sitte foran datamaskina og følge med utviklingen på børsene minutt for minutt helst hele dagen/kvelden. Her handler det om å kunne handle raskt når ting førts skjer i en aksje. Ofte kan man gjøre stor profitt bare første kvarteret/30 min når børsen åpner og en aksje går i rally rett opp. Problemet er å klare å selge seg ut når den begynner å falle ned igjen, derfor må man passe på hele tiden.
Jeg selv har spesialisert meg i å traide aksjer utifra glidende gjennomsnitt med en spesiell tidshorisont som jeg selv har studert og fungerer, kombinert med øking i volum av betydning. Når dette skjer, så har det også som regel nettopp kommet en god nyhet i selskapet.
Jeg støtter min traiding strategi med Dan Zanger som er en kejnet traider fra USA (momentumtraider).
Han også benytter stort sett teknisk analyse til sin traiding, men ser også på fundamentale kriterier når han velger aksjer.
Han fikk 10750 doller til å bli 18 mill doller på 12 mnd og 42 mill doller på 18 mnd. Han har verdensrekorden i høyest prosentvis avkastning gjennom tidene. Jeg pleier gjevnlig å høre på hans filmer på youtube, da jeg kjenner meg selv igjen i hans måte å traide på og veldig interessant å studere.

Jeg vil komme med mer nytt fra traiding "hjørnet" her etter hvert, samt eksempel på traider jeg selv har utført med resultat etc.

vi sees

Avatar
bernhard
Golden Member
Members
Level 0
Forum Posts: 44
Member Since:
11. Nov 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
2
25. Jan 2018 - 13:37
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost

Da er jeg tilbake med litt mer informasjon:

Jeg prøver å bli ekspert på når selge seg utav en aksje. Jeg har studert hvordan Dan Zanger gjør dette og funnet ut at han har flere metoder for dette. Men en av de er når en akjse har steget opp og begynner å hoppe opp, ned, opp, ned, sidelengs etc..så tegner man opp en "trendlinje" dersom kursen har falt under trendlinjen med 2 punkter så indikerer dette at aksjen vil mest trolig falle videre, så da bør man selge seg helt ut. Selfølgelig kan man kjøpe seg inn igjen i aksjen etter den har falt ned, om man tror aksjen skal stige opp en gang til 🙂
Det samme kan benyttes for å time et kjøp i en aksje, tegn opp en "trendlinje" om kursen bryter trendlinjen med 2 punkter oppover tyder dette på at aksjen er sterk ok kan stige videre. Ofte benyttes det metoden at man kjøper ca 50 % av aksjene med en gang aksjen bryter tidskinjen og kjøper mer å mer ettersom aksjen stiger oppover etter 1-2 punkter.

Da sees vi igjen senere med mer nyheter..

Avatar
bernhard
Golden Member
Members
Level 0
Forum Posts: 44
Member Since:
11. Nov 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
3
28. Jan 2018 - 15:41
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost

Heisann. Litt mer nytt fra traiding hjørnet 😊

Jeg har også en annen profesjonell traider jeg følger med på og prøver å lære av, Linda Raschke, som er en kvinnlig traider som har gjort stor suksee innen traiding. Ho har også jobbet for hegdefond og drevet egne fond også tidligere. Ho også benytter hovedsaklig teknisk analyse, men ser også på fundamentale faktorer. Som meg selv er ho veldig opptatt av volumet i aksjen når ho skal gjøre et kjøp. Linda Raschke har mange metoder for å finne gode traida. Ho benytter seg veldig mye av modellering. Jeg må innrømme at jeg selv ikke har forstått helt hva ho mener med dette, men det har noe med å modellere ulike utfall av en traide, hvordan den kan utvikle seg. Men skal finne mer utav dette og vil da selvfølgelig skrive mer om dette her..
Men jeg har alt gitt dere mange gode indikatora for å sette i gang selv å traide. Men husk å følge et system konsekvent..blir ofte tull og tap om man skal bytte fra det ene til det andre systemet hele tiden etterhvert gjerne når man ikke lykkes med en gang..

Vi sees 😊

Forum Timezone: Europe/Oslo

Most Users Ever Online: 81

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

nenci: 243

bernhard: 44

ferderick: 29

nickentuki: 27

Mr. Analyse: 25

Newest Members:

willywax

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 485

Posts: 567

 

Member Stats:

Guest Posters: 12

Members: 568

Moderators: 0

Admins: 1

Administrators: Fundamental Analyse